Donează pentru Microbuzul Educației Rutiere – Worldstreet

0
567

Salut! Noi suntem echipa Worldstreet și vom începe o campanie structurată pe educație rutieră în rândul elevilor. Campania se numește „ Caravana Educaţiei Rutiere Worldstreet”.

În această campanie, voluntarii și psihologii Asociației Worldstreet se vor deplasa la școlile satelor sărace sau cele mai îndepărtate din județul Iași. Acolo, voluntarii vor desfășura jocuri educative cu specific rutier pentru a stimula interesul și responsabilitatea copiilor în ceea ce privește respectarea regulilor de circulație. De asemenea, copiii vor fi învățați tehnici de bază în acordarea primului ajutor.

În acest sens, derulăm o campanie pentru a strânge fonduri necesare achiziționării unui microbuz 8+1. Autovehicolul este necesar deplasării echipelor de voluntari Worldstreet în județul Iași. Microbuzul va mai fi folosit pentru deplasarea voluntarilor în campaniile antialcool desfășurate împreună cu Poliția Rutieră.

Pot fi donați bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea unor dulciuri cu care vor fi recompensați și motivați copiii sau achiziția unor materiale didactice care vor fi folosite în jocurile rutiere

Cei care doresc să doneze orice sumă de bani, o pot face virând în contul RO43RNCB0175153826720001 deschis la Banca Comercială Română.

Vă mulțumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.