Iubiţi prinşi de poliţie: el a dat maşina fetei să o încerce, ea nu avea permis

0
299

Doi iubiţi s-au ales cu dosar penal după ce el a încredinţat fetei autoturismul personal pentru a-l conduce, deşi ştia că aceasta nu are permis.

În timp ce tânăra conducea maşina pe drumul strategic de la Bogonos, aceştia au fost observaţi de către un echipaj de poliţie, care i-a tras pe dreapta. “La data de 30 iulie, în jurul orei 15, poliţiştii Secţiei 8 Rurală Leţcani, au depistat pe DJ 248 B, o conducătoare auto care nu deţinea permis de conducere. Autotuturismul se deplasa din direcţia Horleşti către Bogonos, iar la volan se afla o femeie de 36 de ani, din municipiul Iaşi, care nu deţinea permis de conducere, iar concubinul acesteia, proprietarul autoturismului, i-ar fi încredinţat conducerea acestui autoturism, cu toate că ar fi cunoscut faptul că ea nu deţine permis”, a precizat Anca Vjjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui autovehicul fără permis şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu deţine permis de conducere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here