Viteză şi neacordare de prioritate, în accidentul dintre un Mercedes şi un BMW, la Moara de Foc. Cum arată cele două maşini (FOTO)

1
1012

Accidentul de sâmbătă seara care a avut loc în intersecţia de la Moara de Foc, pe strada Păcurari, s-ar fi datorat vitezei şi neacordării de prioritate, potrivit poliţiştilor de la Biroul Rutier. În acest caz, vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul autoturismului Mercedes, care a venit dinspre Munca Invalizilor şi a virat stânga, către piaţa Păcurari, şi nu ar fi oferit prioritate BMW-ului, care circula dinspre Fundaţie. De asemenea, din primele informaţii, şoferul BMW-ului ar fi pătruns în intersecţie cu viteză.

 

În urma şocului loviturii, o tânără care se afla pe locul din dreapta şoferului maşinii BMW, a fost proiectată cu capul în parbriz şi a suferit răni grave. Ea nu ar fi purtat centura de siguranţă. Şoferul a suferit şi el răni, însă era conştient la venirea echipajelor SMURD. În total, în urma acestui accident au rezultat cinci victime, dintre care grav răniţi sunt şoferul maşinii BMW şi tânăra care se afla în dreapta lui.

La spital, şoferul autoturismului Mercedes a spus poliţiştilor că nu îşi aminteşte momentul accidentului, şi nici să fi virat stânga, către piaţa Păcurari.

Poliţiştii vor cere expertize la cele două autoturisme pentru aflarea vitezei cu care circula autoturismul BMW.

CITIŢI ŞI:

Micşoraţi viteza, au venit ploile! Cum arată un BMW lovit în spate de un Logan (FOTO)

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.