Worldstreet organizează un Curs de Conduită la Volan

0
3247

 

Asociaţia pentru Protecţia Rutieră „Worldstreet” lansează Şcoala Rutieră de Weekend în cadrul căruia va desfăşura un Curs de Conduită la Volan. 

Tinerii care nu au permis de conducere cât și cei care doresc să devină șoferi în adevăratul sens al cuvântului și sunt curioși să îşi facă o idee despre coliziunile auto frontale, laterale, sau din spate, despre efectele condusului pe timpul iernii, pe timp de ploaie și alte o mie de ponturi la volan pe care nu ți le spune nimeni, te poți înscrie la acest curs de informare. „Acest curs va fi ţinut de către un jurnalist cu experienţă în dinamica accidentelor dar şi a realităţilor din trafic. Tot ceea ce vă pot spune acum este că formatorul, adică jurnalistul, a adunat sute de fotografii de la accidentele la care a participat împreună cu poliţia rutieră, în decurs de cinci ani de zile. A participat la măsurători, a făcut cercetări în aceste accidente şi a tras concluzii care vor fi prezentate la Şcoala Rutieră de Weekend. Cursul va consta în discuţii la care vor participa toţi cursanţii, pe marginea situaţiilor şi evenimentelor care au avut loc în traficul din Iaşi, din punctul de vedere al conducătorului auto. Vor fi și multe clipuri video”, au precizat reprezentanţii Asociaţiei Worldstreet.

Cursul de conduită la volan se desfăşoară lunar, pe parcursul a patru sâmbete, câte două ore. De asemena, cursul costă 190 de lei pentru persoane fizice iar la final, cursanţii vor primi diplome şi un calificativ. Banii vor fi folosiţi în acţiunile Asociaţiei Worldstreet.

Persoanele interesate se pot înscrie și cere informaţii la numărul  0740.568.228, sau la adresa office@worldstreet.ro

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here