Celor care v-ar placea sa aveti o contributie la un trafic rutier mai bun in Iasi, puteti face o donatie:

In cazul in care sunteti salariat, aveti posibilitatea sa directionati 2% din impozitul pe venitul care vi-l ia statul din salariu, catre proiectele Asociatiei WorldStreet. Este o contributie pe care o va face posibila functionarii statului, din impozitul retinut din veniturile dumneavoastra, fara sa existe nicio modificare in buget. Acest impozit nu reprezinta o sponsorizare sau o donatie, ci acea parte a bugetului de stat pe care o puteti directiona catre o cauza, la alegerea dumneavoastra: o asociatie, fundatie sau entitate non-profit. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti dureaza doua minute: trebuie sa completati un formular care se depune la Administratia Financiara de care apartineti cu domicilul.
Pasul 1: Descarcati Declaratia 230 de pe site-ul ANAF care trebuie sa o completati daca aveti venituri numai din salariu apoi puteti suna la asociatia noastra care il va inainta la ghiseele de la Finante.

In cazul in care doriti sa completati declaratia direct la Administratia Financiara sau sa descarcati acest formular de pe site-ul ANAF, va trebui sa completati datele de identificare ale Asociatiei WorldStreet.

Pasul 2: Dupa ce ati descarcat formularul, trebuie sa-l completati cu datele dumneavoastra de identificare in prima caseta destinata contribuabilului.

Pasul 3: Semnati documentul si trimiteti formularul completat catre Administratia Financiara de care apartineti cu domiciliul (sau sunati la Asociatia WorldStreet care il va prelua), pana la data de 25 mai 2020. 

Daca sunteti persoana fizica autorizata sau aveti venituri din alte surse decat cele salariale (comisioane din vanzari, drepturi de autor, chirii, dividende, prime, bonusuri etc.), urmati aceiasi pasi ca si in cazul persoanelor salariate, doar ca trebuie sa completati un formular diferit: Declaratia 200 privind veniturile realizate in Romania.
Puteti directiona astfel 2% din impozitul pe venit pentru a sprijini proiectele noastre fara a exista nicio modificare in bugetul dumneavoastra.
Nu trebuie sa iti faci griji daca nu cunosti valoarea sumei care corespunde procentului de 2% din impozitul tau, deoarece aceasta va fi calculata de catre organele fiscale.

Formularul tip 200 privind veniturile realizate in Romania poate fi descarcat de pe site-ul ANAF.

Cod de Identificare Fiscala (CIF) – 37183012

Asociatia Worldstreet are cont la Banca Comerciala Romana (BCR)

Cod IBAN – RO43RNCB0175153826720001

Cum ne puteti ajuta mai mult?

Daca doritii sa ne sustineti pe noi sau orice alta asociatie sau fundatie, puteti sa le vorbiti si prietenilor dumneavoastra despre acest formular sau sa ii dati share pe pagina dumneavoastra de Facebook.