Cifre care ne pun pe gânduri! Pentru alcool, poliţiştii ridică lunar 25 de permise :(

0
6152

Alcoolul la volan a ajuns un fenomen în judeţul Iaşi şi pare greu de stăpânit, în ciuda raziilor făcute de către Poliţia Rutieră. Reprezentanţii Asociaţiei Worldstreet au cerut o statistică Poliţiei Rutiere Iaşi în privinţa permiselor de conducere suspendate sau anulate şoferilor care au fost depistaţi conducând sub influenţa alcoolului. Cifrele ar trebui să pună pe gânduri reprezentanţii instituţiile publice dar şi pe noi, cei care circulăm în traficul din Iaşi.

În primele trei luni ale anului 2017 au fost anulate 17 permise de conducere, majoritatea pentru alcool la volan. În comparaţie, numărul a scăzut faţă de aceeaşi perioadă a anului 2016, când au fost anulate 46 de permise de conducere.

În privinţa suspendării permiselor de conducere pentru alcool (contravenţii), cifrele sunt însă mult mai mari. În primul trimestru al acestui an, poliţiştii au ridicat pentru suspendare 62 de permise de conducere, iar în aceeaşi perioadă a anului 2016, au fost suspendate 67 de permise. În acest caz, mulţi dintre şoferi îşi scurtează perioada de suspendare după ce susţin un examen.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi ne-au spus că, în localităţile rurale din judeţul Iaşi, numărul celor care circulă cu maşina după ce au consumat alcool este mult mai mare decât în municipiul Iaşi, însă este greu de făcut o estimare.

CITIŢI ŞI

Razie a poliției sâmbătă noaptea. Primul șofer oprit era băut iar altul a plâns 🙂

Gratitudine: 300 de ieşeni cu permise anulate datorită alcoolului le-au recuperat într-un an 🙁

IMAGINI cu Avocatul baut, la Local. In Doua Minute si-a Convins Iubita ca Poate Conduce

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.