Instantanee de la evenimentul lansării baloanelor pentru victimele evenimentelor rutiere

0
4071

Zeci de ieşeni, printre care şi mulţi copii au participat sâmbătă, la evenimentul organizat la Palas Iasi, de  ASOCIATIA pentru PROTECTIE RUTIERA “WORLDSTREET” şi Inspectoratul De Politie Judetean Iasi.  La ora 12, pe gazonul de lângă Foişorul Alb au fost lansate 300 de baloane cu heliu multicolore.

Evenimentul a fost denumit „Să înălţăm un gând spre ei, victimele accidentelor rutiere” şi a fost organizat în memoria celor 300 de ieşeni care şi-au pierdut viaţa în evenimente rutiere, în ultimii cinci ani dar şi pentru a atrage atenţia asupra fragilităţii vieţii şi a faptului că viaţa celor din jurul nostru depinde de conduita noastră la volan

Primii participanţi la au primit câte un balon pentru a fi lansat iar evenimentul s-a desfăşurat pe durata a 15 minute. Au fost invitaţi tineri, copii, rude sau apropiaţi ai victimelor accidentelor rutiere, răniţi sau persoane care au fost implicate în evenimente rutiere.

De altfel, este primul eveniment de acest gen al Asociaţiei Worldstreet. Prin urmare, în fiecare an vom comemora ieşenii care şi-au pierdut viaţa în urma accidentelor rutiere. Evenimentul se va desfăşura în primul weekend din luna octombrie.

Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul: SC Iulius Management Center SRL, Biroul de Arhitectură Medaru, Tulip – Atelier de Flori,  Asociaţia pentru Promovarea şi Sprijinirea Iniţiativelor de Dezvoltare Economică şi Socială (APSIDES) şi IDEO – Centrul de afaceri.

FOTOGALERIE realizată de Bianca ADĂSCĂLIȚEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.