Joi seara, 300 de şoferi ieşeni au fost testaţi cu alcooltestul. Întreg Biroul Rutier Iaşi a ieşit în stradă FOTO

0
7810

Acţiunea a început la ora 17 şi s-a finalizat în jurul orei 20, un număr de 30 de poliţişti fiind împărţiţi în grupe care au acţionat iniţial în trei zone ale municipiului Iaşi: capăt Păcurari, b-dul Poitiers şi capăt CUG. Ulterior, patrulele s-au mutat în alte locaţii.

În urma acestei acţiuni, polţiştii au testat cu aparatul Drager peste 300 de şoferi, fiind reţinute două permise pentru consum de alcool.

Cea ai mare alcoolemie depistată a fost de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în acest caz, şoferului i-a fost deschis dosar penal, iar cel mai probabil, permisul îi va fi anulat de către judecători. Şoferul a fost depistat de patrula aflată pe b-dul Poitiers. De asemenea, poliţiştii au depistat un ieşean care circula cu un autoturism, cu toate că avea permisul anulat.

Patrula din care au făcut parte voluntarii Asociaţiei Worldstreet a acţionat în zona sensului giratoriu din capăt Păcurari, apoi în jurul orei 19, poliţiştii s-au mutat în zona depoului RATP de la Gară.

Patrula a fost alcătuită din şapte poliţişti, printre care şi şeful Biroului Rutier Iaşi, coms. Gheorghiţă Ciobanu. Poliţiştii au tras pe dreapta peste 100 de şoferi. Poliţişti din patrulă au fost: ag. şef adj. Liviu Gugiuman, ag. şef adj. Benjamin Geambec, ag. şef adj. Gelu Spânu, ag. Ramona Panainte, ag. şef adj. Bogdan Ciochină şi ag şef adj. Marius Botez.

Voluntarii Asociaţiei Worldstreet au împărţit şoferilor traşi pe dreapta peste 100 de flyere. La acţiune au participat voluntarii Cristiana Chiriac şi Ştefan Prepeliţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.