Localnicii din Valea Lupului spun NU accidentelor rutiere! Vor pasarele pietonale

0
8707

Localnicii din Valea Lupului, comună prin care trece Drumul European, una dintre cele mai aglomerate şosele din ţară, vor să protesteze marţi seară pentru ca autorităţile să ia măsuri pentru a stopa accidentele rutiere care au loc frecvent în această zonă. Oamenii vor ca autorităţile să monteze pasarele peste drum pentru a reduce riscul accidentelor. Reamintim că, săptămânal, pe această porţiune de drum au loc accidente în care sunt implicaţi pietoni. Culmea, pietonii sunt accidentaţi indiferent că traversează strada neregulamentar sau regulamentar, pe trecerile de pietoni. Unii pietoni sunt accidentaţi deoarece în localitate există doar câteva treceri şi se aventurează să traverseze drumul european cu riscul producerii unui accident.

O parte dintre localnici au iniţiat protestul pe reţeaua de Facebook cu sloganul „VREM PASARELE! NU VREM ACCIDENTE!”

Întâlnirea protestatarilor va avea loc marţi, la ora 19, la Popasul Păcurari. „Dorim să sensibilizăm forurile abilitate de a construi pasarelele în Valea Lupului! Costul este între 60.000 şi 100.000 de euro pentru una! Oare o victimă nu merită mai mult decât atât?”, este mesajul iniţiatorilor protestului.

Ultimul accident a avut loc chiar astăzi dimineaţă iar un altul a avut loc pe 16 mai, atunci când o femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni din zona magazinului Rombat, din Valea Lupului.

FOTO de la accidentul din Valea Lupului, de pe 16 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.