50 de Instantanee ”Viața are culoare! Stop accidentelor rutiere!” organizat de WorldStreet

0
4230

Aproximativ 2.500 de ieșeni au participat duminică la evenimentul ”Viața are culoare! Stop accidentelor rutiere!” organizat de Asociația pentru Protecția Rutieră ”Worldstreet”, în grădina Foișor din cadrul Palas.

Evenimentul a început la ora 16, startul fiind dat de Fanfara Militară a Garnizoanei Iași. De asemenea, din partea instituțiilor au participat Marian Șerbescu, prefectul Județului Iași, reprezentanți din cadrul Companiei de Transport Public Iași, inspector șef Florin Zaborilă din cadrul Biroului Rutier Iași.

Ieșenii au venit cu mic cu mare să solidarizeze cu noi pentru a sensibiliza comunitatea în privința accidentelor rutiere! Am adus pentru lansare 1.000 de baloane colorate ecologice, cu heliu, în grădina Palas pentru a sensibiliza ieșenii cu privire la importanța respectului în trafic, a conștientizării pericolului de pe străzi, cât și a numărului mare al accidenteleor rutiere și a victimelor provenite din acestea.

Baloanele au fost ecologice și biodegradabile.

Mulțumim Palas Iași, firmelor Iașisting, Ami Turing, Companiei de Transport Public Iași, Fanfarei Militare Iași, Biroului Rutier Iași, Prefectului Județului Iași, Inspectoratului Școlar Județean Iași și Ziarului de Iași.

Nu uitați să dați like paginii noastre de Facebook 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.