Vrei să fii voluntar? Worldstreet te vrea în echipă!

1
8305

Tinerii care doresc să se implice în activităţi de voluntariat în cadrul Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră Worldstreet, au oportunitatea de a se înscrie în echipa noastră. Doritorii ne pot  contacta la adresa de email: office@worldstreet.ro, menţionând departamentul ales.

„Eu sunt Cristiana, coordonator pe Departamentul Campanii şi Fundraising Worldstreet. Dacă doreşti să devii voluntar în asociaţia noastră, cu noi vei participa la numeroase activităţi. Împreună, vom gândi şi concepe campanii de prevenire. De exemplu, vei merge cu noi şi poliţia rutieră pe străzile din Iaşi unde vom opri şi testa alcoolscopic şoferii şi le vom distribui materiale de informare privitor la efectele dăunătoare ale consumului de alcool la volan. De asemenea, vom împărţi flyere şoferilor în trafic, atenţionând cu privire la riscurile producerii accidentelor rutiere datorate vitezei, neatenţiei, şi a lipsei de politeţe în trafic”

„Mă numesc Gabriela, însă îmi place să mi se spună Gabi. Eu coordonez Departamentul Online şi Media Worldstreet. Cei care aleg să lucreze în departamentul meu, vor lucra cot la cot cu mine în campanii de informare în reţelele de socializare. De exemplu, vom redacta articole despre evenimentele din traficul ieşean, vom face ateliere de creaţie pentru realizarea unor pliante, bannere, logo-uri, şi clipuri de sensibilizare. Nu în ultimul rând, ne vom distra la raliuri auto – moto unde vom face fotografii, apoi la festivaluri, unde vom distribui pliante. De asemenea, dacă te pricepi la grafică, te aşteptăm cu drag pentru a forma echipa”

1 COMENTARIU

  1. Ideea e minunata, si la un moment dat chiar m-a tentat colaborarea, doar ca nu suport atatea cuvinte cu iz englezesc, de fapt… “americanesc”! Uitati frumoasa limba romana, fratilor! Va umiliti in fata “jandarmului mondial” cu aceste “worldstreet”, “fundraising”, “flyere”, “bannere”, “logo-uri” etc. etc…. Treziti-va! Treceti pe limba romana! Fiti destepti fata de ei si nu incercati sa va dati destepti in fata noastra!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.