Asociația Worldstreet și Poliția Iași au început campania rutieră ”Don t Drink & Drive!”

0
4282

Asociația Worldstreet a inițiat împreună cu Inspectoratul Județean de Poliție Iași – Campania Rutieră ”Have Fun! Don t Drink & Drive!”

Campnia debutează la Festivalul Afterhills. Timp de trei zile cât durează festivalul, voluntarii Asociației Worldstreet vor împărți flyere participanților la acest eveniment, împreună cu polițiști de la Inspectoratul Județean al Poliției Iași.

Totodată, în cadrul Campaniei ”Don t Drink & Drive” derulată de către Asociația Worldstreet, a fost realizat și primul spot de sensibilizare rutieră, ocazie cu care mulțumim și celor care ne-au sprijinit în acest demers, în mică sau mai mare măsură.

Spotul poate fi văzut în premieră, pe Pagina Asociației pentru Protecția Rutieră Worldstreet. Scenariul acestuia este foarte cunoscut printre tinerii șoferi. După o zi grea la job, unii dintre șoferi merg la petreceri împreună cu prietenii, cu gândul că ”vor bea doar suc”. Însă pentru a ține ”ritmul” distracției cu prietenii, șoferul nostru se înduplecă să consume alcool. În general, unii dintre ei merg acasă prin alte mijloace, alții însă nu. În clipul nostru, însă, tânărul șofer are atitudine și își ia doar geaca din mașina cu care au venit la petrecere, spre bucuria prietenilor lui. Pe drumul spre casă, tinerii noștri întâlnesc și o patrulă de poliție, pe care îi salută, civilizați.

Clipul a fost realizat împreună cu actori de la Scoala Școala de Teatru ProfessArt, ocazie cu care le mulțumim.

Vă dorim distracție maximă la Festivalul Afterhills!

Și nu uitați, ”Have fun! Don t Drink & Drive!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.