Atenție, șoferi! Începem acțiunile în trafic, împreună cu Poliția Rutieră! FOTO

0
3446
Asociația WorldStreet a inițiat pentru al patrulea an consecutiv, acțiuni în trafic cu Biroul Rutier Iași și Serviciul Rutier Iași. Scopul acestor acțiuni săptămânale este acela de a sensibiliza și responsabiliza conducătorii auto în privința accidentelor rutiere, dar mai ales a alcoolului la volan.
Ca și anul trecut, în 2020 Asociația WorldStreet a continuat un proiect – “Safety First II” având ca finanțator Primăria Municipiului Iași, prin departamentul Relația cu Societatea Civilă. În acest proiect, parteneri sunt Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași și Inspectoratul Școlar Iași.
În prima etapă a proiectului, de astăzi, 19 iunie, vom începe acțiunile în stradă, în acest sens fiind achiziționate 6.000 de odorizante auto parfumate cu mesaje de sensibilizare urmând a fi distribuite șoferilor testați alcoolscopic de către poliția rutieră.
De asemenea, Asociația WorldStreet a achiziționat 1.000 de măști de protecție pentru a fi distribuite șoferilor opriți în trafic de către Poliția Rutieră Iași.
Așadar, nu uitați: în cazul în care consumați alcool, mergeți cu taxiul, sau faceți mișcare, pe jos!
Acțiunile se vor desfășura în conformitate cu măsurile anti Covid19!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.