”Safety First II” online, la Biblioteca Centrală Universitară FOTO

0
3127

Astăzi, 6 octombrie, “am scos la tablă” elevii de la două colegii din Iași: Colegiul Pedagogic “Vasile Lupu” și Colegiul Tehnic “Mihail Sturdza”.

Este a două întâlnire online între SMURD Iasi, polițiștii Biroului Rutier Iași și voluntarii Asociației WorldStreet cu elevii, pe teme de educație rutieră interactivă: primul ajutor în caz de accident rutier, alcoolul la volan cât și un curs interactiv privind cauzele accidentelor rutiere din Iași.

Activitatea face parte din etapa a doua a proiectului Safety First II – educația rutieră în școli, pentru elevii claselor de a 11-a și a 12-a, care urmează să dobândească permisul de conducere.

Din cauza pandemiei, pentru aceste activități a trebuit să ne reinventăm. Deoarece nu avem acces în școli, ne-am tehnologizat pentru ca să sensibilizăm și să informăm elevii prin intermediul camerei web.

Activitatea a avut loc la Biblioteca Centrală Universitară din Fundație. Aici, timp de două ore, noi, adică voluntarii WorldStreet, cu Laura Crîșmariu de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Roxana Nechifor de la Biroul Rutier Iași am stat de vorbă cu zeci de elevii.

Cei care doresc să participe la activitățile noastre, o pot face în fiecare marți, la ora 15 fix, pe platforma Zoom, în limita a 500 de persoane, accesând linkul următor:

ttps://zoom.us/j/5097848393?pwd=cEdGc0N0QkIwRmJUUzVqZ2dmeU9QZz09

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.