Drumul Iași – Hârlău- Botoșani: pe prima parte se circulă bine, pe a doua îți strici mașina VIDEO

1
2305

Reprezentanții Asociației pentru Protecția Rutieră WorldStreet au verificat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, drumul Iași – Hârlău- Botoșani iar prima recomandare este să luați în calcul altă variantă pentru a ajunge la Botoșani. Drumul este circulabil doar în prima parte, adică Târgu Frumos – Hârlău.

În a doua secțiune, de la Hârlău la Botoșani se circulă doar cu multă răbdare, pe unele porțiuni cu maxim 10 km/h. De altfel, de la Târgu Frumos și până la Hârlău este o plimbare frumoasă, cu excepții mici unde asfaltul s-a crăpat. Cei drept, este vorba despre primul strat de bitum. Tot pe acest tronson, constructorul lucrează la podețe iar un lucru bun este faptul că, deși drumul se află în construcție, acesta a vopsit marcaje galbene, temporare, practică pe care noi nu am văzut-o la alți constructori.

De la intrarea în Hârlău și până la ieșirea din Maxut, drumarul lucrează la construcția de poduri cât și la lărgirea carosabilului. Mai greu este pentru camionagii deoarece sunt porțiuni de drum rase total, până la pământ, ceea ce face ca roțile să se afunde. Noi estimăm că drumul va mai fi în construcție cel puțin un an de zile.

 

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.