În atenția DRDP Iași: trasați marcaje temporare pe drumul european Iași – Podu Iloaiei. Risc crescut de accidente FOTO

0
2924

În atenția conducerii Direcției Regionale pentru Drumuri și Poduri (DRDP) Iași

În urma producerii unor accidente rutiere grave în ultimile zile pe tronsonul de drum DN 28 Iași – Târgu Frumos, reprezentanții Asociației pentru Protecția Rutieră ”WORLDSTREET” cer reprezentanților DRDP Iași marcarea de urgență a drumului European cu marcaje temporare, galbene.

Pe lungimea drumului Iași – Valea Lupului, instituția dumneavoastră lucrează la crearea unui covor asfaltic nou, în vederea modernizării acestui tronson. Asfaltarea celui mai aglomerat drum din județul Iași era imperios necesar dat fiind deteriorarea covorului din ultima perioadă, găurile din șosea constituind un adevărat pericol pentru miile de conducători auto care circulă zilnic pe acest drum.

Asociația pentru Protecția Rutieră ”WORLDSTREET” a primit numeroase plângeri în aceste zile despre faptul că bitumul negru folosit la covorul asfaltic induce în eroare șoferii, mai ales pe timpul nopții, când șoferii nu pot distinge marginile drumului, ca să nu mai vorbim de axul șoselei.

În acest sens, deoarece în ultimile zile, pe porțiunea de drum Iași – Podu Iloaiei au avut loc mai multe accidente cu victime, dintre care unele au avut printre cauze și lipsa marcajelor rutiere vopsite, cerem insistent aplicarea pe asfalt a unor marcaje temporare galbene, pentru creșterea siguranței traficului, mai ales pe timpul nopții. De asemenea, cerem creșterea numărului de indicatoare de avertizare în zonă, pentru atenționarea șoferilor care tranzitează drumul European că se lucrează în zonă.

Vă mulțumim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.