Asociația WORLDSTREET a început acțiunile cu poliția și pompierii în stradă și în școli FOTO

0
2430
Asociația pentru Protecția Rutieră WORLDSTREET a început acțiunile din cadrul proiectului său anual ”Safety First” derulat cu partenerii săi, Primăria Municipiului Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Inspectoratul de Poliție Județean Iași.
Acțiunile se defășoară în condiții stricte, în acord cu regulile pandemice actuale, în perioada 15 septembrie – 15 decembrie 2021.
Proiectul Safety First III 2021 este finanțat de Primăria Iași și este structurat pe sensibilizarea și responsabilizarea șoferilor din trafic în privința alcoolului la volan și a vitezei cât și a elevilor claselor a 11-a și a 12-a, care urmează să dobândească permisul de conducere.

”La data de 07 octombrie a.c., în cadrul Programului de prevenire a infracţiunilor contra persoanei cu accent pe prevenirea delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor, poliţiştii Biroului de Prevenire şi Analiză a Criminalităţii Iaşi împreună cu reprezentanţi ai Asociaţiei pentru Protecţia Rutieră WORLDSTREET Iaşi au desfăşurat o activitate educativ-preventivă având ca beneficiari elevi ai Colegiului Tehnic Mihail Sturdza. În cadrul activităţii au fost promovate regulile elementare de siguranţă rutieră, legislaţie rutieră, precum şi dezvoltarea unui comportament antivictimal şi antiinfracţional în rândul elevilor şi a unei conduite preventive în trafic”, au precizat reprezentnții IPJ Iași.

Actiunea face parte din proiectul “Safety First III” 2021 finantat de catre Primaria Iasi. Parteneri in proiect sunt Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, Inspectoratul Scolar Iasi si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Don’t drink@drive! Chiar dacă plouă, suntem pe străzi, pentru siguranța celor din trafic
Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiștii Biroului Rutier Iași testează șoferii cu aparatul Drager apoi primesc odorizante auto personalizate în formă de inimioară de la voluntarii Asociației WORLDSTREET.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.