WorldStreet și Poliția Rutieră au ieșit în stradă cu campania ”Don’t Drink & Drive” FOTO

0
5818

Am încept în stradă campania ”Have fun! Don’t Drink and Drive”, desfășurată de către Asociația pentru Protecția Rutieră în parteneriat cu Inspectoratul de Poliție Județean Iași. În acest sens, voluntarii Asociației Worldstreet au participat vineri noapte la o primă acțiune de sensibilizare în rândul tinerilor șoferi dar și a șoferilor de taxi. Între orele 23 și 02, voluntarii Asociației Worldstreet au împărțit aproximativ 500 de flyere cu mesajul ”Have fun! Don’t drink and drive” cât și 100 de odorizante auto cu mesajul ”Încetinește pentru viață”, în următoarele zone:  Tudor Vladimirescu, Copou – zona stadion, Copou – zona Agronomie, perimetrul a două cluburi din zona Ciric.

Campania desfășurată împreună cu Inspectoratul de Poliție Județean Iași va continua tot sezonul estival. Polițiștii de la Serviciul Rutier Iași vor realiza acțiuni pe alcool și viteză la care vor participa și voluntarii Asociației Worldstreet. De asemenea, pentru această primă campanie, Asociația Worldstreet, cu sprijinul unor firme din Iași, a realizat 8.000 de flyere destinate șoferilor și motocicliștilor.

Campania ”Have fun! Don’t Drink and Drive” a debutat la Afterhills. Pentru acest festival, Asociația Worldstreet a realizat un spot de responsabilizare rutieră pentru alcool iar în cele trei zile ale festivalului, voluntarii Asociației Worldstreet au răspândit aproximativ 1.500 de flyere.

 

CITEȘTE ȘI

Asociația Worldstreet și Poliția Iași au început campania rutieră ”Don t Drink & Drive!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.