Asociația WORLDSTREET și Biroul Rutier Iași distribuie în trafic 10.000 de măști sanitare Covid 19

0
2107

Cele 10.000 de măști au fost achiziționate cu bani de la Primăria Iași, prin programul de finanțare a asociațiilor și fundațiilor. Măștile sanitare sunt ambalate individual și vor fi distribuite în acțiunile care vor urma, în traficul din municipiul Iași. Măștile vor fi distribuite de către voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiștii Biroului Rutier Iași.
Totodată, voluntarii și polițiștii vor continua acțiunile de testare alcoolscopică a șoferilor din trafic. Șoferii primesc odorizante audo în formă de inimioare, cu scopul sensibilizării acestora.

Acțiunile se derulează în cadrul proiectului Safety First III 2021 finanțat de Primăria Iași structurat pe sensibilizarea și responsabilizarea șoferilor din trafic în privința alcoolului la volan și a vitezei cât și a elevilor claselor a 11-a și a 12-a, care urmează să dobândească permisul de conducere.
Parteneri în cadrul acestui proiect sunt Inspectoratul Județean de Poliție Iași, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași și Inspectoratul Școlar Județean Iași.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.