Concurs de Educație Rutieră la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” FOTO

0
3336

Concursul cu participare Interjudețeană de Educație Rutieră „Prioritatea mea este viața mea!”, organizat de Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iași și-a desemnat câștigătorii, după o competiție acerbă, în care s-au înfruntat în cele 4 secțiuni, peste 115 elevi de la clasa a VIII-a până la clasa a XII-a. La echipe, Secțiunea I, Marele Premiu a fost adjudecat de concurenții de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iași, urmați de Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, Podu Iloaiei, respectiv Școala Profesională, nr. 10 Chișinău. Premianții de la Prima Secțiune sunt Marius Florescu, Tiberiu Vișan Marinel Vlădeanu de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, respectiv Liceul Tehnologic „Haralamb Vasiliu”, Podu Iloaiei. Elevii de la Școlile Gimnaziale „Ștefan cel Mare”, Dancu; „Colonel C. Langa”, Miroslava, „Axinte Uricariul”, Scânteia; „Ion Ghica”, Iași s-au aflat printre medaliații acestei secțiuni, care a îmbinat rigoarea unui concurs cu inocența unor copii doritori să câștige.

La Secțiunea a II-a, a elevilor care au obținut deja permisul de conducere, cea mai bună echipă a venit de la Liceul de Mecatronică și Automatizări, urmată de echipele Liceului Tehnologic de Transporturi și Construcții, Iași, respectiv Liceul Tehnologic Vlădeni. La proba individuală, s-au clasat pe podium în ordine elevii Paul Spiridon de la Liceului Tehnologic de Transporturi și Construcții, Iași, respectiv Fănică Ciornei și Dragoș Săcăleanu de la Liceul de Mecatronică și Automatizări. Premianții au fost secondați de medaliații cu mențiuni, de la Liceul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Pașcani, Colegiul Tehnologic „Anghel Saligny”, Bacău, Colegiul Tehnic de Transporturi Piatra Neamț, Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iași.

”Până la viitoarea întâlnire de care ne este deja dor, ținem să felicităm coordonatorul întregului concurs, domnul inginer Victor Bibire, alături de echipa sa și pe toți participanții care au dovedit pasiune pentru un domeniu de viitor, în cadrul căruia Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”, din Iași a avut mereu un cuvânt de spus”, a precizat prof. Cristina Maria Bida, directorul Colegiului Tehnic ”Mihail Sturdza” Iași.

În juriul de examinare s-au aflat reprezentanți de la Asociația pentru Protecția Rutieră WORLDSTREET și polițiști de la Biroul Rutier Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.