Atenție! Am început campania de control, informare și responsabilizare în rândul șoferilor, cu poliția, pe drumurile din Județul Iași. Astăzi am fost la Hârlău FOTO

0
3041

Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiști de la Poliția Orașului Hârlău au desfășurat astăzi o acțiune în trafic: șoferii au fost verificați iar voluntarii le-au oferit odorizante auto în formă de inimioare personalizate, flyere de informare împotriva alcoolului, cât și măști sanitare împotriva Covid 19. În acest sens, voluntarii au oferit șoferilor, în total, 400 de odorizante, măști și flyere informative.

Campania are ca țintă informarea, responsabilizare și sensibilizarea șoferilor din trafic, în special a celor tineri. Voluntarii Asociației WORLDSTREET împreună cu polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași organizează acțiuni de control, informare și responsabilizare în trafic: polițiștii opresc autoturisme și verifică șoferii cu alcooltestul sau din punct de vedere al legalității documentelor iar voluntarii oferă șoferilor opriți flyere cu informații despre efectele vitezei și a alcoolului la volan, dar și odorizante auto în formă de inimioare cu mesaje de sensibilizare. De asemenea, voluntarii oferă șoferilor opriți în trafic măști sanitare împotriva Covid 19, ambalate individual.

În acest sens, asociația WORLDSTREET a achiziționat 5.000 de odorizante personalizate pentru sensibilizare, 5.000 de flyere informative și de sensibilizare, cât și 5.000 de măști sanitare. Achizițiile au fost efectuate cu sprijin financiar de la Consiliul Județean Iași, prin Programul de finanțări nerambursabile prin Legea 350/2005, pentru activități nonprofit de interes județean, proiectul ”Informare, responsabilizare și sensibilizare pentru tineri voluntari într-o societate mai bunăIAȘI 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.