Concurs inedit de educaţie rutieră la Colegiul Tehnic Mihail Sturdza Iaşi

0
6664

Asociaţia pentru Protecţia Rutieră Worldstreet a fost invitată la un concurs inedit de educaţie rutieră, la un colegiu din Iaşi. Mai multe detalii puteţi citi în comunicatul de mai jos.

Colegiul Tehnic Mihail Sturdza din Iaşi, continuă seria succeselor şi activităţilor cu impact major la nivel educativ, graţie Concursului Judeţean de Educaţie Rutieră. Aflată la a II-a ediţie, anul acesta s-a desfăşurat pe data 15 mai 2018, la Amfiteatrul liceului.

Au participat elevii de la Şcoala Profesională, nr. 10, Chişinău, de la Şcoala Profesională Miroslava, Şcoala Gimnazială „Dimitrie Sturdza”, Şcoala Gimnazială Focuri, Colegiul de Transporturi, Liceul Tehnologic de Mecatronică  şi Automatizări, respectiv de la Şcoala gazdă – Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza”.

Cupele şi diplomele au fost recompensele oferite câştigătorilor care au răspuns corect la cât mai multe întrebări de legislaţie rutieră.

Juriul a fost format din specialişti în domeniu – subcomisar Radu Pârvu de la Poliţia Rutieră Iaşi, Andrei Dîscă de la Asociaţia pentru Protecţia Rutieră Worldstreet şi Adrian Zvorişteanu, director UCECOM.

Echipa de organizare coordonată de dl. director, prof. Victor Bibire şi formată din dl. prof. Radu Mănucă, d-na prof. Ionela Topciu şi dl. prof. Luca Ion au reuşit să captezeze atenţia adolescenţilor, concurenţi la cele două secţiuni.

Câştigătorii primei secţiuni, cea adresată elevilor din şcolile gimnaziale şi elevilor de liceu, din clasele a IX-a şi a X-a sunt Costinela Popone şi Alin Marghidan, de la Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” din Iaşi, iar la a doua secţiune, adresată elevilor din ciclul superior al liceului, câştigători au fost Alexandra Frecăţeanu şi Beşleagă Alexandru, de la şcoala organizatoare a Concursului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.