Cum arată un drum județean din Podu Iloaiei. Cratere ca pe Lună (FOTO)

0
5091

Ca urmare a înființării Comitetului Consultativ pentru Probleme de Siguranță Rutieră la nivelul Iașului, locuitorii au trimis pe adresa Asociației Worldstreet sesizări și propuneri. Una dintre sesizări se referă la starea deplorabilă a drumului județean care face legătura între Podu Iloaiei și Popești.

Buna ziua,

Ca urmare a propunerii Asociatiei pentru Protectie Rutiera “Worldstreet” aparute in Ziarul de Iasi din 2. 08. 2018 de a trimite sesizari sau propuneri privind starea drumurilor rutiere din judetul Iasi va aduc la cunostinta urmatoarele:

– de ani de zile, noi, locuitorii satului Scobalteni, oras Podu -Iloaiei, ne confruntam cu o situatie extrem de deranjanta cauzata de drumul DJ 282 D care face legatura intre orasul Podu Iloaiei si Madarjac si care este intr-o stare extrem de degradata. Portiunea de drum care trece prin oras, respectiv strada Scobalteni, dar si intrarea in satul Scobalteni este plina de gropi adanci, adevarate cratere pe care n-ai cum sa le ocolesti cu masina. Ne rupem astfel masinile fiind nevoiti sa mergem destul de des prin service sa ni le reparam cu toate ca noi ne platim toate taxele si impozitele cerute de stat.

Cu siguranta ca aceasta nu este doar nemultumirea noastra, a locuitorilor satului Scobalteni, ci si a tuturor participantilor la trafic dinspre si inspre comunele Popesti, Madarjac, Sinesti si a satelor aferente lor, care sunt  nevoiti sa parcurga aceasta portiune sinistra de drum pentru a ajunge la destinatie.

In consecinta, va rog respectuos sa interveniti pe langa institutiile abilitate pentru ca acestea sa reabiliteze aceasta portiune de drum atat de importanta pentru noi.

Cu stima.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.