Învinge-ți frica de volan! WorldStreet te așteaptă la BCU cu o idee antifrică la volan!

1
7841

Pentru unele persoane, teama de a şofa este atât de mare, încât numai ideea de fi la volan le produce atacuri de panică. Riscurile de a provoca un accident rutier sunt, în aceste cazuri, evaluate ca fiind copleşitor de mari. O altă fobie puţin cunoscută este teama de a fi admonestat de ceilalţi participanţi la trafic.
Frica de a conduce se manifestă mai mult în rândul femeilor. De asemenea, fobia de volan există chiar şi în rândul celor care au permisul de conducere în buzunar.

Care este legătura dintre psihoterapie și conducerea unui automobil? Ambele presupun lucrul cu mintea. Un om echilibrat va ajunge la destinație în cele mai bune condiții: o angoasă afectează concentrarea, o teamă inhibă reflexele, iar stresul apasă mai tare pedala de accelerație. Pentru mecanismele fine care funcționează în mintea noastră atunci când conducem, apar acum cei care le studiază și le și aduc pe drumul cel bun.

Asociaţia WorldStreet vă propune o idee antifrică la volan: încearcă să scapi de fobie participând la o întâlnire cu un specialist în psihologia rutieră.

Întâlnirile cu grupurile formate se desfăşoară de două ori pe lună, sâmbăta, între orele 09 – 13. 

Un grup format poate participa la o sesiune care se desfășoară pe durata a patru ore, adică între orele 09 – 13.

Înscrieri și informații se pot obține:

– email – office@worldstreet.ro

0740.568.228

 

 

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. Am și eu o frica și un stres când conduc și fac numai prostii.Era sa produc accidente în trafic.Doresc sa scap de acest stres când conduc și să gândesc limpede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.