Filtru cu Zece Masini de Politie, pe Independentei

0
4617

 

In aceasta seara, 10 martie, a inceput actiunea politiei rutiere in municipiul Iasi, pentru inceput pe B-dul Independentei. Bulevardul a fost “gatuit” cu popici si majoritatea soferilor au fost testati cu alcooltestul. La actiune au participat zece autospeciale de politie. Actiunea continua pina dimineata, in cartierele din Iasi. In 30 de minute au fost depistati doi soferi bauti.

Comunicatul Politiei.

În seara zilei de 10 martie a.c., 17 poliţişti rutieri împreună cu 14 polițiști din cadrul Secţiilor de Poliţie Urbană Iaşi au desfăşurat o acţiune pe linia depistării conducătorilor auto care urca la volan, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel,  au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.530 lei, dintre care 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului, iar restul pentru alte abateri. De asemenea, a fost constatată o infracțiune pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, au fost reţinute 2  permise de conducere, ambele pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Spre exemplu, un bărbat, de 40 de ani, din mun. Iași a fost depistat sub influenţa băuturilor alcoolice, conducând un autoturism marca Renault, pe B-dul Independenței, din municipiul Iaşi. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.